Δραστηριότητες

Οι δραστηριότητες του έργου έχουν σχεδιαστεί με στόχο την κριτική διερεύνηση των ακόλουθων θεμάτων:

mini-elements5
mini-elements5
mini-elements6
mini-elements

Οι 4 φάσεις ανάπτυξης

Η βασική δραστηριότητα ολόκληρου του έργου υλοποιείται στη φάση Γ (Hackathon). Πρόκειται για μια εκδήλωση βασισμένη στη διαδικασία της δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων, και ιδανικά θα αξιοποιεί την τεχνολογία. Οι φάσεις του συνολικού έργου είναι οι ακόλουθες τέσσερις:

Think Tank

Δημιουργία ενός Think Tank με ειδικούς τόσο από τους βασικούς εμπλεκόμενους στο έργο όσο και από τους συνεργαζόμενους φορείς, που προέρχονται από την ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα της Κύπρου και της Ελλάδας. Βασικός στόχος της συνάντησης είναι να πραγματοποιηθεί μια αρχική κριτική συζήτηση αναφορικά προς τον σκοπό και τη μεθοδολογία του συνολικού έργου. Οι συμμετέχοντες σε αυτή τη συνάντηση είναι:

  • Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων (www.adulteduc.gr)
  • HR Skills experiential Training & Human Resource Development Ltd (www.training4skills.com)
  • Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (www.eap.gr)
  • Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deere) (www.acg.edu)
  • Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (www.ouc.ac.cy)
  • Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) (www.gsevee.gr )
bullet

Διαδικτυακή Εκδήλωση (Game On Event)

Στη διαδικτυακή αυτή εκδήλωση οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τους στόχους του συνολικού έργου, τη διαδικασία και τα στάδια υλοποίησής του, τους προτεινόμενους τομείς καινοτομίας καθώς και τις υπάρχουσες προκλήσεις που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής σε αυτούς τους τομείς (εκπαίδευση ενηλίκων και παιχνιδοποίηση).

Δείτε το video της συνάντησης εδώ

Φόρμα Εγγραφής

Οι εγγραφές για το “Game On” webinar, έχουν ολοκληρωθεί. Κάντε εγγραφή στο site μας, για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις του SP²ACE! Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και ελπίζουμε να σας δούμε στις επόμενες δράσεις μας!

“Deep Dive In Gaming” Hackathon 

24-25 Νοεμβρίου 2022

Πρόκειται για τη βασική εκδήλωση/ δραστηριότητα όλου του έργου, που θα υλοποιηθεί δια ζώσης (στην Αθήνα, Ελλάδα) και κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν παράλληλα εργαστήρια. Οι συμμετέχοντες (εμπειρογνώμονες και ειδικοί από διαφορετικά πεδία) θα εργαστούν σε ομάδες, τόσο ομοιογενείς όσο και ετερογενείς, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες αναφορικά προς τα ερωτήματα – προβληματισμούς που θέτει το έργο, ενώ θα κληθούν να καταλήξουν σε πιθανές απαντήσεις και προτάσεις.

Πληροφορίες & Εγγραφή στο Event εδώ

e

Οδηγός Υλοποίησης του Εργου (Transferability Kit)

Ο συγκεκριμένος οδηγός θα περιέχει τα βασικά βήματα υλοποίησης του συνολικού έργου καθώς και τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από τα βασικά του στάδια και κυρίως από τη δια ζώσης εκδήλωση «Hackathon».

NEXT LEVEL

Η συνάντηση “Next Level” στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/2, γιά περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

“SP2ACE - CYPRUS”

On-line multiplier event
22/02/2023, 11:00 – 15:00

Σας προσκαλούμε στη διαδικτυακή, ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνεται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Super Power of Play in Adult Critical Education – SP2ACE.

Ελάτε να συζητήσουμε για τις προκλήσεις που υπάρχουν στο πεδίο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων όσον αφορά στην παιχνιδοποίηση της μάθησης και να στοχαστούμε μαζί για το πώς μπορούμε να καινοτομίσουμε στην εκπαίδευση ενηλίκων, την κριτική σκέψη και τη μετασχηματίζουσα μάθηση μέσα από την αξιοποίηση του παιχνιδιού στην εκπαιδευτική διεργασία.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 20/02/2023

Δήλωση Συμμετοχής

Η συνάντηση μας θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα zoom

Join Zoom Meeting

Σύνδεσμος Παρακολούθησης

Meeting ID: 814 0562 0414

Passcode: 907919